AR_Book

AR_Book  –  це освітня екосистема для учнів та вчителів, призначена для покращення якості освіти в Україні та світі, шляхом підвищення ефективності навчального процесу у школах та запровадження сучасних інформаційних технологій.  Система надає можливість використовувати  сучасні інструменти для управління навчальним процесом вчителям та адміністрації шкіл, та сучасні  інструменти для збільшення залученості учнів до навчання, надає можливість покращити показники успішності школи та надає ефективні інструменти  контролю за навчанням.

AR_Book має всі інструменти та  можливості для  покращення якості освіти в закладі або підвищення ефективності навчального процесу, шляхом великої кількості якісних матеріалів та передових форматів проведення уроків.

Екосистема продуктів надає широкі можливості по організації освітнього процесу  Система складається із таких складових:

AR_Teacher – вебзастосунок за допомогою якого вчитель може створювати та проводити уроки як із власного контенту, так і користуючись Маркетом контенту, обираючи якісно підготовлений матеріал згідно з  програмою Міністерства освіти та науки України.

AR_Book – мобільний додаток надає можливість учням вивчати навчальні матеріали чи проходити повноцінні уроки в інтерактивному форматі та надає доступ учням до більш ніж 300 експериментів у форматі 3D та AR.

Market – платформа з готовими матеріалами, експериментами, тестами та вправами з можливістю обміну власними напрацюваннями.

VR_Lab – віртуальна лабораторія.

ДЕТАЛЬНІШЕ читайте на сайті:

https://linktr.ee/arbook_for_schools?utm_source=linktree_profile_share&ltsid=24339410-bebd-4f0d-b642-3c1a8b3f7363

https://arbook.info/

Поширити