Проєкт “PlayMath”

Міністерство освіти та науки України інформує про проведення інноваційного проєкту “PlayMath” для учнів 5-9 класів з 16 лютого по 31 березня 2023 року.
Проєкт “PlayMath” проводиться за ініціативи Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації інтерактивною платформою для вивчення математики GIOS спільно з Українським фондом стартапів.
Головна мета проєкту – підтримати українських учнів у навчанні та допомогти самостійно опанувати шкільний курс математики в ігровому форматі.
У межах проєкту всі зареєстровані учні отримають доступ до платформи GIOS та зможуть самостійно перевірити свій рівень знань за допомогою тестів, отримати рекомендації стосовно навчання. А також надолужити пропущені теми з математики та вивчити нові. Короткі відеоуроки у форматі тік-току та інтерактивні завдання мотивуватимуть навчатися. Участь у проєкті не передбачає чітких графіків, тож учні можуть займатися у будь-який зручний час, не втрачаючи прогрес. Організатори проєкту влаштовують змагання, до якого можуть долучитися всі учасники та поборотися за головний приз – планшет.

Поширити