Міні Міс та Міні Містер 2018

28 жовтня у готельно-ресторанному комплексі Мала Італія відбувся чудовий конкурс краси та таланту Міні Міс та Міні Містер 2018, який організував НД с.Черниця. Участь у конкурсі брали 30 учасників: 25 дівчат та 5 хлопців змагалися у трьох вікових категоріях: 5-7 років, 8-9 років та 10-13 років. Ведучими нашого свята були: Міс Розвадівської громади 2018 – Ярина Швед та 2-й віце Містер Розвадівської громади 2018 – Орест Анчаковський. В журі конкурсу ми запросили представників культури сусідніх громад та громадського активіста. Склад журі: голова журі – Сидор Роман Ярославович – голова Розвадівської с/р, представники культури Давидівської ОТГ: Ірина Заремба Ігорівна – директор НД с. Давидів та Батіг Марта Русланівна – директор НД с. Пасіки-Зубрицькі, спеціаліст відділу соціально- гуманітарних питань Тростянецької ОТГ Дзиндра Олександра Іванівна, директор НД смт Розділ Овсянник Наталія Валеріївна, художній керівник НД смт Розділ Хомищак Галина Василівна, заступник керівника громадської організації Наша Громада Брегман Мирослав. Дякуємо вам за участь та підтримку, шановні журі)))
Учасники змагалися у чотирьох конкурсах: 1-й конкурс – представлення, 2-й конкурс- менші учасники представили костюм улюбленого казкового героя, а дівчата старшої вікової категорії 10-13 років підготували до нашої уваги плаття з підручних засобів та хлопці продемонстрували улюблені професії. Треба відзначити, що на наше свято було потрачено 2 місяці репетицій, використано понад 40 різних музичних композицій та пісень, на сцені було показано більше ста різних цікавих образів, було переспівано більше 15 цікавих пісень, було представлено номери різних жанрів літератури))) Це було справжнє свято краси та таланту, де кожен учасник відкрив себе з особливої сторони. Отже, результати нашого конкурсу:
категорія Маленька Міні Міс та Маленький Містер:
– 2-га віце Маленька міс 2018 – Дмитришин Тетяна;
– 1-ша віце Маленька міс – Гринчишин Анна-Марія;
– Маленька Міс 2018 – Костів Соломія;
– Маленький Містер 2018 – Грушка Денис
Категорія Міні Міс 8-9 років:
– Міні міс елегантність – Чорнуха Софія;
– Міні міс фантазія – Грушка Ангеліна;
– Міні міс оригінальність – Штих Аліна;
– Міні міс грація – Ховалко Антоніна;
– Міні міс ніжність – Зятюк Кароліна;
– Міні міс вишуканість – Копчишин Каріна;
– Міні міс стиль – Возна Катерина;
– Міні міс посмішка – Гусак Олена;
– Міні міс артистизм- Кос Каріна;
– Міні міс чарівність – Гусак Тетяна;
– Міні міс талант – Горачик Вікторія;
– Міні міс загадковість – Бурмас Анастасія;
– 3-тя віце міні міс – Левицька Анна;
– 2-га віце міні міс – Логай Роксолана;
– 1-ша віце міні міс – Болехан Анастасія;
– Міні міс 2018 – Калитка Леся.
Категорія Юна Міс 2018
– Міс стиль – Городецька Софія;
– Міс чарівність – Шейгец Христина;
– 3-тя віце-міс – Богоніс Софія;
– 2-га віце-міс – Шайгец Ірина;
– 1-ша віце-міс – Струк Поліна;
– Юна Міс 2018 – Левицька Анастасія. Категорія Міні містер 2018:
– 3-тій віце Міні містер Струк Орест;
– 2-й віце Міні містер – Кос Сергій;
– 1-ий віце Міні містер – Мацьків Артем;
– Міні містер 2018 – Логай Вадим.
Міс глядацьких симпатій 2018 –
Бурмас Анастасія;
Містер глядацьких симпатій 2018 –
Логай Вадим.
ВІТАЄМО УСІХ УЧАСНИКІВ З ПЕРЕМОГОЮ!!!! Наше свято стало таким чудовим завдяки підтримці багатьох спонсорів та роботі багатьох людей. Хочемо висловити велику подяку, в першу чергу, нашим діточкам за участь та наполегливу працю, та батькам за їхнє терпіння, за їхню фантазію!!!!! Висловлюємо вдячність власнику готельно-ресторанного комплексу Мала Італія Косу Богдану Романовичу!!
Дякуємо Розвадівській сільській раді, особливо нашому відділу культури!!! Дякуємо старості Струк Оксані Михайлівні, яка також чимало зусиль вклала в те, щоб наше свято було таким чудовим і прекрасним!
Дякуємо громадській організації Наша Громада за підтримку!!!
Депутат обласної ради Микола Григорович Седіло для всіх учасників конкурсу краси та таланту Міні Міс та Міні Містер 2018 подарував квитки у спортивно-розважальний комплекс!!!
Гостями нашого свята були НД с.Верин, який подарував нам чудовий танець (худ. керівник Оля Яців), також виступали вокалістки Засідкович Б. та Шайгец І. Дякуємо вам!!!))
Величезне ДЯКУЄМО всім нашим спонсорам, батькам за підтримку, за розуміння і за активну участь у культурному житті нашої громади!!! Дякуємо за це чудове свято, яке ми зробили спільними зусиллями!!)))

Поширити