“Знайомство з Classtime”

23 січня учителі закладів освіти Розвадівської сільської ради зібралися в Розвадівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів на практичне заняття “Знайомство з Classtime”. Це освітня платформа, яка допомагає залучити кожного учня до цікавого процесу навчання, а учителю отримати миттєву візуалізацію прогресу усього класу в живому часі. Колібек Юлія, Галина Демко, Денис Рожко разом з Мар’яною Лукомською освоювали технологію створення тестів на цій інноваційній платформі. Різноманітність типів питань в Classtime допомагає швидко перевіряти знання учнів, з’ясувати наскільки учні зрозуміли нову тему, а також залучити дітей до командної роботи, працювати над помилками, готуватися до ЗНО.

Учителі розглядали можливості використання командних ігор, запропонованих платформою. Адже це дуже цікаві динамічні історії, що проектуються в класі, та являють собою проблему, яку учні вирішують відповідаючи на питання учителя з власних девайсів.

Усі педагоги спробують досконало освоїти технологію створення тестів на цій платформі, шукатимуть позитивні та негативні сторони її впровадження в освітній процес свого закладу освіти.

https://www.classtime.com/uk/

Поширити