Обмін досвідом у сфері культури територіальних громад

28 травня 2024 року в рамках програми обміну досвідом у сфері культури територіальних громад на запрошення Олександри ДЗИНДРИ – начальника відділу культури, туризму, молоді, спорту та інформаційної політики Тростянецької сільської ради – відбулася зустріч у Тростянецькій громаді.

У заході взяли участь:

методист з питань культури Центру фінансово-господарського та навчально-методичного забезпечення закладів освіти і культури Розвадівської сільської ради – Оксана ГАРМАДІЙ;

начальник управління культури, спорту та гуманітарної політики Новороздільської міської ради – Володимир ЗАСАНСЬКИЙ;

начальник відділу культури, туризму та охоронної спадщини Миколаївської міської ради Рома ФЕДОРІВ;

На зустрічі у відділі культури обговорили напрацювання та здобутки у сфері культури , а також можливість організації спільних заходів.

У бібліотеці с. Тростянець познайомилися з роботою бібліотеки та взяли участь у чудовому майстер-класі від Галини ЛАНЧЕВИЧ.

Оглянули також “Коворкінг на селі” у с. Красів.

Відвідали туристичну локацію в селі Заклад під гідуванням старости Ігоря ОЛЮХНА: палац і музей графа Скарбека, а також парк, родзинкою якого є тюльпанове дерево.

Директор Народного дому с. Демня Світлана Сеньків провела чудову екскурсію та познайомила з мистецтвом кам’яних фігур місцевих майстрів.

Дякуємо Олександрі Іванівні за чудовий захід, позитивні емоції та можливість ближче познайомитися з роботою закладів культури, надіємося на подальшу співпрацю наших громад.

Поширити