Відзначення 155 – річниці з дня народження митрополита Андрея Шептицького

А.Шептицький – світильник істини. Споглядаючи життя та діяльність митрополита, – бачиш велич і красу Божої любові, який немає меж. Особливо багато він робив для дітей.

У Черницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено ряд заходів, присвячених постаті митрополита Андрея.

Учителями християнської етики було проведено конференцію – презентацію у 8, 9 класах «Цінність вчення діяльності митрополита А.Шептицького для молоді у перспективі XXI століття, «А.Шептицький – український Мойсей» (Демко М.Є.), конкурс читців поезій про Андрея Шептицького «А.Шептицький – совість і добро» у 6 класах (Кітинська М.П.).

Виховна година «Шлях до святості» з переглядом фільму – презентації життя та діяльності А.Шептицького у 7 –А класі (Гусак О.В.), усний журнал «10 актуальних цитат митрополита А.Шептицького» у 11 класі. ( Городицька Г.В.), круглий стіл «Роль А.Шептицького  в історії Західної України» у 10 класі (Хлоп’яча Я.В.), бесіда «Митрополит Андрей Шептицький  – меценат української громади» у 9 – Б класі (Білінська М.С.), година класного  керівника «А.Шептицький – духовний будівничий» у 8 – А класі (Витіск О.С.), інформаційно-пізнавальну годину «Митрополит Андрей Шептицький очима дітей» у 5- Б класі (Шумська Н.С.), бесіду «Світильник істини» у 6 – А класі (Щепаняк М.М.)

Поширити