EdEra.Онлайн-курс для вчителів та керівників шкіл про дистанційне навчання

Понад 34 тис освітян вже пройшли онлайн-курс про дистанційне та змішане навчання для педагогів і керівників шкіл та профтехів. З них 30 тис 562 – вчителі та керівники шкіл. 

Якщо ви ще не в числі цих педагогів, зареєструватись і пройти курс можна  за посиланням. Наразі в доступі знаходяться всі 4 модулі курсу:

  • 1 модуль – про можливості дистанційного та змішаного форматів,
  • 2 модуль – пояснює, як організувати дистанційне та змішане навчання,
  • 3 модуль – розкриває методи навчання молодших школярів під час дистанційного та змішаного форматів,
  • 4 модуль – щодо методів навчання у дистанційному та змішаному форматі школярів основної та старшої школи.

Після проходження курсу учасникам видається сертифікат (50 годин).

А ось за цим посиланням можна ознайомитись зі статистикою курсу. Наприклад, дізнатись про регіони з найбільшою кількістю зареєстрованих на курс педагогів або про вік більшості учасників. 

Дистанційне навчання та застосування технологій дистанційного навчання в умовах карантину – нова організація освітнього процесу, яка актуалізувала безліч питань вчителів та шкільної адміністрації.

https://courses.ed-era.com/courses/course-v1:MON-DECIDE+1+2020/about

Курс розроблений Міністерством освіти і науки України спільно зі студією онлайн-освіти EdEra за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-українського проєкту DECIDE («Децентралізація для розвитку демократичної освіти»), який впроваджує консорціум ГО DOCCU («Розвиток громадянських компетентностей в Україні») та Цюрихського педагогічного університету (PH Zurich, Швейцарія).

Поширити