Семінар “Між минулим і майбутнім…”

     У чудовий теплий осінній день  29 жовтня 2020 року  вчителі початкових класів, практичні психологи та працівники дошкілля Розвадівської ОТГ зустрілися на семінарі із цікавою темою: «Між минулим і майбутнім. Історія старого Львова». Тема семінару вибрана невипадково, адже саме така тема за навчальною програмою НУШ 3 клас є темою місяця жовтня.

    Педагоги під проводом екстравагантного екскурсовода відвідали найдавнішу аптеку-музей м. Львова «Під чорним орлом», де в унікальному аптечному комплексі демонструються більше ніж 3 тисячі рідкісний експонатів, які зібрані науковцями, фармацевтами та колекціонерами-ентузіастами.

    Також побували у підземеллі найбільш барокового храму Львова – Домініканського собору. Цікаво, що деякі дослідники стверджують, що раніше на цьому місці був замок короля Лева Даниловича, який жив у Львові у ХІІІ ст.

    Захоплюючою була подорож Вірменським кварталом, який є одним з найстаріших кварталів старовинного міста Лева. Визначною пам`яткою Вірменського кварталу у Львові є Вірменський собор, який зачаровує своїми вітражами та іконами.

       Спустившись у підземелля кави присутні мали можливість насолодитися ароматом кави, із якою асоціюють Львів, і саме Львівська копальня кави демонструє і реалізовує легенду власне львівської кави.

       Закінчилась екскурсія у сучасних місцях прекрасного Львова. Учасники семінару піднялись на скляний оглядовий майданчик торгового центру «Вернісаж», звідки відкривається неймовірна панорама з видом 360° на центр міста та відчули себе дітьми у майстерні карамелі, де мали можливість власними руками виготовити солодку барвисту карамель.

Поширити