Загальношкільні батьківські збори у Веринському ЗЗСО

 

6 березня 2018 року відбулися загальношкільні батьківські збори. На зборах були обговорені важливі питання, пов’язані із новим Законом України «Про освіту», зміною власника закладу, новою редакцією Статуту.

Керівником закладу Головацькою Н.Т. акцентувалася увага на співпраці школи та батьків з метою створення належних умов для навчання дітей, збереження життя та здоров’я здобувачів знань, участі в конкурсі мікропроектів місцевого розвитку , особливостях форм батьківського самоврядування відповідно до нового законодавства.

Заступник керівника з навчально – виховної роботи Микитин Н.В. проінформувала батьків про стан освітнього процесу та порядок закінчення навчального року.

Практичний психолог Головацька У.І. розповіла присутнім про шляхи попередження комп’ютерної залежності серед школярів, небезпеку безконтрольного спілкування дітей у соціальних мережах.

Голова батьківського комітету Гусак О.І. виступила з пропозицією поєднувати участь дітей у прощах із пізнавальним відпочинком. Депутат Розвадівської сільської ради , голова ради школи Рудка Н.Б. зупинилася на питаннях фінансового забезпечення закладів освіти , що входять в Розвадівську ОТГ.

Поширити

Залишити відповідь