Майстер-клас з приготування піци

27 грудня учні 7-х класів Розвадівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (кл. керівники Демків О.І. та Лукомська М.Є.) відвідали майстер-клас із приготування піци в ресторані “Роги і копита” (с. Меденичі).  Діти мали можливість дізнатись про історію цієї чудової страви, про дивовижні факти, пов’язані з нею, а також власноруч приготувати піцу. Учасники майстер-класу отримали заготовки з тіста, розкачали його та змастили особливим томатним соусом. Потім виклали смачну начинку з шинки, ковбаси, кукурудзи, оливок і обов’язково – сиру. Дійство приготування піци відбувалося під керівництвом досвічених  піцайоло – спеціалістів з приготування піци, які допомогали, підказували, підправляли. І ось, піца вирушила до розжареної пічки. Вже через 5-10 хв. діти із задоволенням ласували власноруч виготовленою піцею. Оце була радість!!!

Кожен учасник майстер-класу отримав грамоту “Юного кухаря” і пообіцяв, що тепер вдома порадує своїх рідних професійно приготовленою смачною піцою.

Дякуємо персоналу ресторану “Роги і копита” за  цікавий майстер-клас! Процвітання вам! І чекаємо з нетерпінням на нові зустрічі!

ІНШІ ФОТО на Facebook

Поширити