Вивчаємо історію Галичини

28 березня 2019 року учні 5 – А та 6 – А класів Розвадівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів разом з батьками та класними керівниками відвідали у м.Львові  Міськи́й арсена́л. Ця фортифікаційна споруда  побудована в 1554—1556 роках і є найважливішою пам’яткою ренесансної оборонної архітектури Львова. Сьогодні там розміщується музей зброї «Арсенал» — відділ Львівського історичного музею, у якому розміщена постійна експозиція стародавньої зброї. У ній представлені зразки холодної та вогнепальної зброї, обладунків, елементи військової форми та колекція орденів. Музейні експонати представляють понад 30 країн світу.

Після “Арсеналу” школярі попрямували в Апте́ку-музе́й «Під чорним орлом». Це найдавніша з існуючих у Львові аптек, розташована на площі Ринок. В унікальному аптечному музейному комплексі школярі побачили більше ніж три тисячі рідкісних експонатів, яких зібрано науковцями, фармацевтами та колекціонерами-ентузіастами.

Незабутнім  для дітей став відпочинок в “Планеті кіно”, де вони переглянули цікаві мультфільми та поласували смаколиками. Сповнені позитивних вражень, щасливі та усміхнені повернулись додому.

Поширити