Конкурс краси та грації “Міс та Містер Розвадівської громади – 2018”

Найочікуваніша подія літа – конкурс краси та грації “Міс та Містер Розвадівської громади – 2018” відбувся 11 серпня в с. Крупське. Свято проходило на місцевому стадіоні, де завдяки депутату Львівської обласної ради Миколі Григоровичу Седілу була встановлена сцена. Незважаючи на сильну зливу перед концертом і відсутність світла, завдяки згуртованій та цілеспрямованій команді свято пройшло на високому рівні. Шість відважних красунь та красенів з Крупська, Верина, Розвадова, Черниці, Пісочної та Надітич змагалися за звання найкращого.

Оцінювали виступи журі у складі: обласного депутата Миколи Седіла, старости с. Крупське Вікторії Тремби, старости сіл Черниці, Пісочної та Надітич Оксани Струк, секретаря Розвадівської сільської ради Христини Огоновської, методиста Оксани Гармадій, директора Народного дому с.Черниця Наталії Шимбри, представника с. Верин Богдана Косовича та представника с. Надітичі Оксани Кривої.

Титул “Міс Розвадівської громади – 2018” виборола Ярина Швед (с.Пісочна), а звання “Містер Розвадівської громади – 2018” здобув Артур Качараба (с. Крупське). Учасники конкурсу були нагороджені дипломами та цінними призами. Попри відмінну підготовку конкурсантів, надзвичайно цікавою була розважальна програма підготовлена учасниками художньої самодіяльності Народних домів с. Крупське, с. Верин, с. Черниця. Глядачі з усієї громади захоплено спостерігали за дійством та не шкодували оплесків. А підготували свято та займалися з учасниками активна молодь з с.Крупське: Роман Петрів, Оля Малильо, Мар’яна Гентош та Ірина Грицишин.

Поширити