НАКАЗ про безпеку життєдіяльності учасників освітнього процесу під час літніх канікул

Н А К А З    22.05.2018 р.     с. Розвадів      № 04-06/97

Про безпеку життєдіяльності учасників освітнього процесу під час літніх канікул

На виконання листа МОН від 16.05.2018 №1/9-308, пункту 13 розділу 5 Положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах , установах, організаціях, підприємствах, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14.12 2017 за №1512/31380, листа ДОН ЛОДА від 18.05.2018 за №09-08/2005 щодо безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу на час літніх канікул

НАКАЗУЮ:

  1. Ужити дієвих заходів щодо збереження життя та здоров’я дітей у місцях відпочинку в пришкільних таборах, під час проведення зборів та екскурсій.
  2. Провести первинні інструктажі з безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу: про дотримання правил пожежної безпеки,  електробезпеки, безпеки дорожнього руху, поведінки в громадських місцях, поводження з незнайомими людьми та предметами, користування громадським транспортом, поводження на річках і водоймах, поведінки в умовах підвищення температури, попередження випадків перегрівання на сонці, профілактики кишково-шлункових захворювань, порядку дій у надзвичайних ситуаціях тощо з реєстрацією у журналах.
  3. Посилити контроль за організацією туристично-екскурсійних перевезень здобувачів освіти автобусами та іншими видами транспорту.
  4. Провести роз’яснювальну роботу з батьками та опікунами учнів та вихованців щодо попередження нещасних випадків під час літнього відпочинку.
  5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Директор ЦФГНМЗЗОК                                                 Гаврильчак Р.Л.

Поширити