Загальношкільні батьківські збори

17 травня 2019 року о 18 год в приміщенні актової зали Розвадівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулись загальношкільні батьківські збори. В своєму виступі директор Іванців Л.В. наголосила на тому, що наш час – час змін і нововведень, проблематичний і складний. Такий, що вимагає компетентних, розумних, ділових, творчих та яскравих особистостей. Роль своєї школи бачимо в переході до таких інноваційних підходів, що забезпечують повну реалізацію здібностей дитини, сприяють її всебічному розвитку.

Розглядаючи наступне питання, заступник директора з навчально-виховної роботи Грицишин І.О. проаналізувала результати навчальних досягнень за підсумками 2018-2019 навчального року. Ірина Олександрівна наголосила, що рівень підготовки старшокласників до ДПА – достатньо високий. Це підтверджують і результати підсумкових контрольних робіт випускників школи.

Присутні мали можливість дізнатися про розвиток початкової освіти в контексті завдань Нової української школи. Заступник директора Говикович О.В. ознайомила присутніх з особливостями організації виховної роботи в умовах НУШ. Олена Володимирівна зазначила, що виховний процес має бути, як визначається у Концепції нової школи, невід’ємною складовою усього освітнього процесу і орієнтуватиметься на загальнолюдські цінності, довела до відома присутніх принципи та задачі Нової української школи; зупинилася на особливостях організації освітнього процесу в перших класах і наголосила, що в Новій українській школі навчаються не тільки першокласники, а усі учні. “Нова українська школа – це школа партнерства між учителем, учнем та батьками”, – зазначила заступник директора.

Поширити