НАКАЗ про безпеку життєдіяльності школярів під час весняних канікул

Відповідно до пункту 13 розділу V Положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці в закладах, установах, організаціях, підприємствах. підпорядкованих Міністерству освіти і науки України, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 18.02.2006 №304 (у редакції наказу МОН від 22.11.2017 №1514), зареєстрованого в Мін’юсті 14.12.2018 №155512/31380, з  метою посилення контролю за збереженням життя й здоров’я школярів

НАКАЗУЮ:

1.Керівникам закладів освіти:

1.1. Організувати проведення інструктажів учнів з безпеки життєдіяльності під час весняних канікул, зокрема з питань дотримання правил пожежної та електробезпеки, безпеки дорожнього руху, профілактики шлунково-кишкових захворювань, дотримання правил гігієни, користування громадським транспортом, поводження з незнайомими людьми та підозрілими предметами,. безпечного перебування біля річок та водоймищ тощо, з реєстрацією у відповідних журналах.

1.2.Забезпечити контроль за організацією туристично-екскурсійних перевезень школярів різними видами транспорту.

1.3.Провести роз’яснювальну роботу серед учнів та їхніх батьків щодо правил поведінки під час канікул, небезпеки розведення вогнищ, спалювання сухої трави, порядку надання потерпілим домедичної допомоги.

2.Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Директор ЦФГНМЗЗОК                                              Р. Л. Гаврильчак

Поширити