ОГОЛОШЕННЯ про намір передати в оренду нерухоме майно

Майно, що належить до комунальної власності територіальної громади Розвадівської сільської ради

Назва об’єкта орендита його місцезнаходження: частина приміщення ЗДО “Вишенька” на першому поверсі і спортивний зал, розташований за адресою с. Розвадів, вул. Хмельницького, 33

Балансоутримувач майна: Центр фінансово-господарського та  навчально-методичного забезпечення закладів освіти і культури Розвадівської сільської ради

  Орган управління майном: Розвадівська сільська рада

Мета використання орендованого об’єкта –  надання освітніх послуг з вивчення англійської мови для дітей дошкільного віку.

     Площа 65,52м2

Строк оренди обєкта – до двох років

Заяви щодо оренди об’єкта  комунальної власності Розвадівської  сільської ради, приймаються з 8-30 до 17-00 години (перерва з 13-00 до 14-00 години) за адресою:  с.Розвадів, вул. Біласа і Данилишина, 18 А.

      Кінцевий термін прийняття заяв  28. 12. 2018року. 

      У разі надходження двох і більше заяв щодо оренди об’єкту комунальної власності Розвадівської сільської ради, на яке надане оголошення про намір передати майно в оренду, Центр фінансово-господарського та навчально-методичного забезпечення закладів освіти і культури Розвадівської сільської ради оголошує конкурс на право укладання договору оренди нерухомого майна, що належить територіальній громаді Розвадівської сільської ради.

     Додаткову інформацію можна отримати за телефоном  (096)4582656

Поширити